Menu

Deaf Havana

Stockholm

Fryshuset
torsdag, 30 mars 2017 kl:19:30

Deaf Havana på turné i Europa - kommer till Stockholm i mars!

Det älskade alternative rock-bandet Deaf Havana från Norfolk i England är tillbaks! Efter hyllade skivan Old Souls från 2013 är det nu äntligen dags för nya albumet All These Countless Nights - ett album som släpps 27 januari 2017!. Ett nytt album innebär en ny chans att se Deaf Havana live i Sverige! Senast de var här var 2014 och den 30 mars 2017 är det dags igen - på Fryshuset i Stockholm.

Deaf Havana är nu aktuella med singeln Sing - en låt som kanaliserar tre års frustration och resulterar i bandets största och mest vågade låt hittills. Det är en låt som blandar bandets traditionella egenskaper som deras svävande melodier och fyndiga texter - med ett riff så monstruöst att man redan nu kan höra publiken på sommaren festivaler jubla - eller varför inte Fryshuset den 30 mars redan?

Bandet, under ledning av sångaren James Veck-Gilodi, är ett av de mest intressanta banden inom alternative rock-genren. Det nya albumet, som spelats in och mixats i världskända Air Studios i London, lär ta Deaf Havana till en helt ny nivå. Veck-Gilodi sammanfattar det själv så här:

“This album needs to take us to a higher level. Not necessarily in terms of chart positions, because I don’t care about that. I just can’t wait for people to hear the album. We appreciate the fact that everyone’s waited this out with us. It’s going to be great.”

Nu längtar vi efter två saker: ett nytt album från Deaf Havana och att de ställer sig på Fryshusets scen den 30 mars!



Biljettinformation:
Biljetterna kostar 220 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos biljettombud.

Insläppstid: kl 18.30
Konsertstart ca kl 19.30

Åldersgräns: 13 år

Arrangör: www.livenation.se


Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

torsdag, 30 mars 2017 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

245kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad