Menu

August Burns Red

Stockholm

Fryshuset
lördag, 5 augusti 2017 kl:19:30

August Burns Red till Sverige med 10-årsjubileum!

För 10 år sedan släpptes August Burns Reds nu klassiska metalcore-album Messenger. Det var bandets andra album - men det var den skivan som gjorde att Pennsylvania-bandet slog igenom på allvar, med en placering på Billboard 200 och en växande fanskara världen över. I samband med att albumet firar 10 år kommer bandet till Europa i sommar! 5 augusti på Fryshuset i Stockholm är det som gäller för svensk del!

Med låtar som Composure, Back Burner och The Truth of a Liar blev Messenger snabbt en stor succé i metalcorevärlden. Bandet hyllades bland annat för sina texter som tar upp svåra ämnen som depression och att förlora en närstående. Att i sina texter förmedla saker som vanligtvis inte berörs har blivit något av ett signum för August Burns Red.

Bandet har nu hunnit släppa sju album där Found in Far Away Places från 2015 är det senaste - vilket också genererade en nominering i Best Metal Performance på Grammy Awards, för låten Identity.

Framtiden är ljus för bandet som på kort tid blivit ett av de allra största i metalcore-världen. Vi ser fram emot att åter välkomna bandet till Sverige i sommar - för ett jubileum som innebär att Messenger spelas i sin helhet, kryddat med många andra av de största låtarna genom bandets karriär.

Rullstolsplatser bokas via Ticketmasters Callcenter 077 170 70 70

Insläpp kl. 18.30. Konserten startar ca kl. 19.30.

Åldersgräns 13år.

Arrangör: www.livenation.se


Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

lördag, 5 augusti 2017 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

285kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad