Menu

BRY

Stockholm

Fryshuset
tisdag, 2 maj 2017 kl:19:30

BRY till Sverige för första egna konserten!

När vi bokade Twenty One Pilots till Sverige för en konsert i oktober 2016 var anstormningen överväldigande. Slutsålt - direkt. När konsertdagen väl kom så var energin överväldigande i Stockholm. När supporten BRY gick på scen KOKADE Annexet. Nu kommer äntligen BRY hit för en egen konsert! Den 2 maj kommer Irländaren till Fryshuset – och det bästa av allt: biljetterna finns ute NU!

Det var i hemstaden Dublin det startade. BRY spelade i flertalet olika band – innan han bestämde sig för att resa jorden runt. Det är på den resan som BRY har hittat sig själv och blivit den artist han är idag. En artist som nu har blivit ett fenomen i sociala medier.

Brian O’Reilly (eller vi säger väl BRY) laddade upp en video på YouTube – först och främst för sin familj – sen är resten historia. Tio personer såg den. Hundra personer såg den. Tusen personer såg den. Hundratusentals personer har nu sett den.

Nu är BRY enorm på sociala medier. Och musiken är minst lika stor. Den självbetitlade releasen har varit en succé och över 2,2 miljoner streams på Spotify, över en halv miljon prenumerationer på YouTube, snart 200 000 följare – så är BRY helt klart en av det hetaste artisterna i Europa just nu.

Vi säger bara så här: Kolla in BRY på Spotify och kom på konserten på Fryshuset den 2 maj!

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 195 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Insläppstid: kl 18.30
Konsertstart ca kl 19.30

Åldersgräns: 13 år

Arrangör: www.livenation.se


Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

tisdag, 2 maj 2017 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

215kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad