Menu

Crown The Empire & Issues

Stockholm

Fryshuset
lördag, 3 juni 2017 kl:19:30

Med låtar som Machines, The Fallout, Millennia och Zero har bandet samlat ihop miljontals streams/plays och lika många fans världen över. Med tre album och en EP har CTE toppat Billboard och prisats som ett av 10-talets främsta metalcoreband. Och live? Jisses så bra de är. Alla som har fått möjligheten att se Crown The Empire på till exempel Vans Warped Tour kan skriva under på att bandets liveshower är något alldeles speciellt.

Som om inte Texasbandet vore nog så tar de med sig sina Atlanta-kollegor i Issues - med Tyler Carter och Michael Bohn som bandets två sångare (clean och unclean vocals).
Monsterhiten Mad At Myself är bara en av många låtar som har förvandlat Issues till ett av de mest populära nu metal-banden just nu. Med den unika mixen av metalcore, pop, electronic och R&B har bandet av AllMusic kallats new nu metal.

Support band: State Champs

Biljetter släpps onsdag 22 februari klockan 09:00

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 260 kr plus serviceavgift och säljs via Ticketmaster, Live Nation, Ticketmaster Callcenter 077-170 70 70 samt hos biljettombud.

Insläppstid: kl 18.30
Konsertstart ca kl 19.30

Åldersgräns: 13 år

Arrangör: www.livenation.se

Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

lördag, 3 juni 2017 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

285kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad