Menu

Jake Miller

Stockholm

Fryshuset
onsdag, 26 april 2017 kl:19:30

Popsensationen Jake Miller kommer till Sverige i april!

Med superhits som Dazed and confused (med Travie McCoy) och First flight home kan det vara givet att fortsätta jobba på samma framgångsrika spår - men med 7-spårs EPn Overnight från förra året tog Jake Miller ännu ett stort steg i karriären. Sången har fått ta ännu större plats och förfinats till den grad att Jake Miller nu är en solklar popstjärna världen över. Vi är otroligt peppade att få välkomna Jake till Fryshuset i Stockholm den 26 april!

Om man bara kollar på de två ovan nämnda låtarna så har de tillsammans nästan 30 miljoner streams på Spotify. Med 1 miljon följare på Instagram, en halv miljon prenumeranter på YouTube och över 600k följare på Twitter är 24-åringen från Florida definitivt en av de kändaste poprösterna 2017.

Med förra årets EP Overnight tog Jake Miller ett steg ifrån den pop med rap han gjort tidigare. Efter att ha genomfört en rigorös sångträning har Jake nu verkligen hittat sitt nya sound. Titelspåret från Overnight är en given hit och det funkiga och glada soundet går som en röd tråd genom hela släppet.

Jake själv säger:
I’m very proud of where I’m at creatively. I always want to change things up a little bit and give the fans something different. I think Ive accomplished that this time around!

Efter att ha turnerat med Fifth Harmony under 2016 är det nu äntligen dags för Jake Miller att bege sig ut på egen hand. Den 26 april har vi äran att få välkomna en av de hetaste popstjärnorna just nu - till Fryshuset i Stockholm!

Biljetterna släpps fredag 3 mars kl. 10.00

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 260 kr plus serviceavgift

Insläppstid: kl 18.30
Konsertstart ca kl 19.30

Åldersgräns: 13 år

Arrangör: www.livenation.se


Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

onsdag, 26 april 2017 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

285kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad