Menu

Harry Styles

Stockholm

Fryshuset
söndag, 5 november 2017 kl:19:30

*Obs se nedan text om personliga biljetter.

Nu händer det - Harry Styles till Sverige!

Harry Styles har precis meddelat att han äntligen åker ut på turné i höst där han kommer besöka mer intima konsertlokaler världen runt. ”Harry Styles Live On Tour” kommer starta med 13 konserter i Nordamerika med start 13 september i San Fransisco. Europadelen av turnén startar med en konsert i Paris den 25 oktober. Innan turnén lämnar Europa för Australien och Japan kommer han alltså till Sverige – Söndagen den 5 november spelar Harry Styles på Fryshuset i Stockholm.

Biljetterna till denna exklusiva och efterlängtade konsert släpps på fredag den 5 maj kl 10.00.

Harry Styles självbetitlade debutalbum släpps fredagen den 12 maj. Det 10 låtar starka albumet innehåller bland annat singeln ”Sign of the Times” som toppade singellistorna i hela 84 länder (!) när den släpptes för några veckor sedan. Albumet är producerat av Jeff Bhasker med hjälp av Alex Salibian, Tyler Johnson och Kid Harpoon och finns tillgängligt för förbokning via www.hstyles.co.uk.

Styles började ge oss ett smakprov på sin nya live show när han spelade på på NBC:s Saturday Night Live där han förutom att spela superhitten ”Sign of the Times” också gav oss en exklusiv försmak på albumspåret ”Ever Since New York”. ”Sign of the Times” spelade han också live på BBC-talkshowen The Graham Norton Show. Utöver detta kommer han framträda på NBC Today Show Summer Concert Series den 9 maj, följt av att under en hel veckas program gästa CBS The Late Late Show with James Corden mellan den 15-18 maj.

För att säkerställa att biljetterna går direkt till fans gäller personliga biljetter på hela turnén, och max 2 biljetter per köp.

Söndagen den 5 november händer det - Harry Styles spelar i Sverige!



Personliga biljetter
Enligt önskemål från artisten gäller personliga biljetter på denna konsert.

Besökarens/köparens namn kommer att stå på biljetterna (max 2 biljetter per köp vid ordinarie biljettsläpp). Efter genomfört köp kan namnet inte ändras. Om bokningen gäller 2 biljetter kommer det att stå samma namn på bägge biljetter – i detta fall måste den andra personen i bokningssällskapet gå genom biljettkontrollen samtidigt som köparen (det namn som står på biljetterna).

Köparen (det namn som står på biljetterna) ska ha med sig ID-handling alt. personbevis för minderåriga, då ID kontroll kommer att ske vid inpasseringen. Personen vars namn som står på biljetterna måste vara en av personerna i bokningssällskapet.

Om du som förälder vill köpa biljetter till ditt barn, måste användarkontot på Ticketmaster.se vara i barnets namn, så att rätt namn står på biljetten. Har du samma efternamn som barnet så räcker det dock med att efternamnet överensstämmer med barnets.

Det namn som är registrerat på Ticketmaster, och som används vid köpet, är det namn som per automatik står på biljetterna.

Undantag för möjlighet till namnbyte på biljetten är vid olycksfall och andra plötsliga, oförutsedda allvarligare händelser som förhindrar konsertbesöket. Kontakta Ticketmaster här med giltigt underlag.



Max 2 biljetter

Insläppstid: kl 17.30
Konsertstart: kl 19.30

Arrangör: www.livenation.se





Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

söndag, 5 november 2017 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

590kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad