Menu

Papa Roach

Stockholm

Fryshuset
tisdag, 24 oktober 2017 kl:19:30

SPELNINGEN MED PAPA ROACH HAR FLYTTATS FRAM TILL DEN 24 OKTOBER!

Köpta biljetter gäller för nya datumet. Eventuell återlösen av biljetter kan göras fram till och med 11 september – hos Ticketmaster eller respektive återförsäljare.

Frank Carter & The Rattlesnakes kommer tyvärr inte att medverka detta datum. Information om ny supportakt ser du i eventet framöver!

Bandet hälsar:
EUROPE we’re moving our Scandinavia shows back to give Jacoby’s voice a little more time to recover. The European tour will commence in Hamburg, Germany on Friday, 15 September and end with some killer Scandinavian shows as follows. We can’t wait to see you there!

Senast Kalifornien-bandet var i Sverige var det tillsammans med Five Finger Death Punch på ett slutsålt Hovet. Nu är världsbandet tillbaks med ett nytt album (”Crooked Teeth” som släpps på fredag!) och med en konsert på Fryshuset i Stockholm - den 24 oktober!

Papa Roach har etablerat sig som trendsättare i musikvärlden. Bandet har bland annat två Grammy-nomineringar, flera världsturnéer med alla möjliga från Eminem till Marilyn Manson och de står bakom monsterhiten ”Last Resort”. På fredag släpps bandets nionde album: ”Crooked Teeth” - en skiva som lovar att gå tillbaks till bandets rötter.

Första singeln från albumet, ”Help”, blev en enorm succé och landade på förstaplatsen på Billboard Mainstream Rock Songs i april. Albumet är efterlängtat och frontmannen Jacoby Shaddix håller inte tillbaks med sina texter. Det är ärligt, rått, politiskt, hårt och - Papa Roach när de är som bäst.

Shaddix själv säger:
“The people who have wanted to hear me rap for years are gonna love some of the viciousness on this record”

Tillsammans med övriga medlemmar: Jerry Horton (gitarr), Tobin Esperance (bas) och Tony Palermo (trummor) är Papa Roach nu redo att återigen ta över världen med sin hårda musik och nya album. Shaddix sammanfattar återkomsten och nya albumet bäst:

”We are a purpose-driven band and Ive got a responsibility to myself and our fans to continue to create!”

Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

tisdag, 24 oktober 2017 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

390kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad