Menu

Airbourne

Stockholm

Fryshuset
tisdag, 17 oktober 2017 kl:19:30

Airbourne

Senast rockhjältarna i Airbourne var i Sverige var det som bejublad support till Volbeat som en del av deras Europaturné. Aktuella med senaste albumet Breakin Outta Hell återvänder nu aussie-bandet till oss för TRE konserter. 17 oktober på Fryshuset i Stockholm, 23 oktober på Trädgårn i Göteborg och 24 oktober på KB i Malmö!

Med låtar som Runnin Wild, Live It Up, Rivalry och Breakin Outta Hell (från senaste skivan med samma namn) har Airbourne på kort tid blivit ett av världens mest populära hårdrocksband. Och alla som har sett kvartetten live kan intyga om att Airbourne är en upplevelse utöver det vanliga.
Bandets sound och attityd är unikt men visar också tydliga influenser från band som AC/DC, Def Leppard, Thin Lizzy och Motörhead. Ledda av sångaren/gitarristen Joel OKeeffe (med brorsan Ryan OKeeffe på trummor) har bandet stormat fram som en orkan i rockvärlden.
Airbournes musik har figurerat i allt från TV-spel (Guitar Hero, Rock Band, NHL m.m.) till filmer och som signaturmelodi till WWE wrestling i USA. I Sverige har bandet redan blivit näst intill kultförklarade - och är en av de mest önskade liveakterna i landet.
Alla de fans som hör av sig till Live Nation för att de vill se Airbourne live kan nu se fram emot inte bara ett utan TRE datum med explosiva liveshower - direkt från lilla staden Warrnambool i södra Australien. Vi ses på Fryshuset, Trädgårn och KB i höst!


Arena: Fryshuset, Stockholm

Biljettinformation:
- Biljetterna kostar 370 kr plus serviceavgift och säljs på ticketmaster.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Ticketmaster biljettombud.
- Rullstolsbiljetter säljs via Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Ticketmaster biljettombud.


Åldesgräns: 13 år

Starttid: kl 19.30
Insläpp: kl 18.30

Arrangör: www.livenation.se

Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

tisdag, 17 oktober 2017 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

400kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad