Menu

Hollywood Undead

Stockholm

Fryshuset
lördag, 24 februari 2018 kl:19:30

Från Hollywood - men utan glitter och glamour. De fem medlemmarna visar upp en helt annan del av ”Tinseltown” än vad vi är vana vid att se i filmer och TV-serier. Det är rått och smutsigt, det är hårt och asfaltsdoftande. Aktuella med kommande albumet V återvänder de fem maskerade medlemmarna till Sverige för två konserter! Fredag 24 februari i Göteborg och lördag 25 februari i Stockholm!

Biljetterna till de två konserterna släpps fredag 18 augusti kl 09.00 via LiveNation.se

Bandet har miljontals streams/views och fans världen över. Låtar som Undead, Bullet, Everywhere I Go och senaste singeln California Dreaming har förvandlat Hollywood Undead till ett kultband på kort tid. Ända sedan debutalbumet Swan Songs från 2008 har bandet sparkat in dörrar och banat väg med sin unika mix av rap, rock och metal.

Snart kommer det femte albumet, V (Five), som bandet dedicerar till sina fans. Sångaren och basisten Johnny 3 Tears säger:
Our fans make us feel like we’re in the biggest group in the world. How much they care about the music inspires us to never let them down. Five is for them!

Vi ses på Trädgårn och Fryshuset i februari för två tunga konserter!




Biljettinformation:
- Biljetterna kostar 330 kr plus serviceavgift och säljs på ticketmaster.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Ticketmaster biljettombud.
- Rullstolsbiljetter säljs via Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Ticketmasters biljettombud.


Åldersgräns: 13 år

Starttid: kl 19.30
Insläpp: kl 18.30

Arrangör: www.livenation.se

Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

lördag, 24 februari 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

360kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad