Menu

NF

Stockholm

Fryshuset
fredag, 13 april 2018 kl:19:30

NF!

2015 gjorde Michigan-rapparen NF entré på hiphopscenen - och inte ens tre år senare landade skivan Perception på förstaplatsen av Billboard 200 Chart och framgångssagan är nu ett faktum. Singeln Let You Down är en av årets absolut största hits världen över, med över 146 miljoner Spotifystreams hittills. Nu är det dags för NFs första konsert i Sverige: fredag 13 april på Fryshuset i Stockholm!

NF har slagit igenom på allvar i år med skivan Perception, men många fans har varit med sedan dag 1 och första albumet Mansion från 2015. Det var en skiva som tog med lyssnaren på en rundtur i Nate Feuersteins (eller kort och gott: NF) tankar, medan uppföljaren Therapy Session (2016) analyserade och dissekerade dessa tankar - och årets skiva Perception som manifesterar NF som inlåst i en cell, som han själv besitter nycklarna till.

NF själv beskriver skivan så här:
“As I get older Im realizing that Im stuck in prisons that I created — that Ive allowed fear to make decisions for me. You cant actually kill fear, but you can manage it so its not speaking for you.

Det är låtar som fans känner igen sig i och kan relatera till. Texter som får lyssnaren att tänka till och reflektera. Det är personliga låtar där NF öppnar upp sig på ett väldigt självutlämnande sätt.
But the thing is, although its really hard for me to have a conversation with someone about personal stuff, to put it in my music feels natural. - säger rapparen.

Nu ska alla dessa låtar få en chans att visas live. NF ska ut på en omfattande turné - och stoppet i Sverige den 13 april blir hans första stora konsert i landet. Vi längtar redan!



Datum 2018
2018-04-13 - Fryshuset, Stockholm

Insläppstid: 18.00
Eventstart: 19.30

Åldersgräns: 13 år

Rullstol: Bokas via ticketmaster 0771-70 70 70 eller hos Ticketmasters biljettombud.

Arrangör: www.livenation.se

Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

fredag, 13 april 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad