Menu

Enter Shikari

Stockholm

Fryshuset
fredag, 14 december 2018 kl:19:30

ENTER SHIKARI

Hyllade av kritiker för både senaste plattan The Spark och för deras liveframträdanden kommer nu det brittiska post-hardcorebandet Enter Shikari till Sverige för två konserter i december. 14 december kommer kultbandet till Fryshuset i Stockholm och 15 december till Sticky Fingers i Göteborg.

”A tempestuous tribute to a world on fire” – NME (4/5)

”The Spark is Enter Shikari’s most eclectic and accomplished album to date.” – Independent (4/5)

“It’s an album fuelled by anxiety, insomnia and existensial crisis” – Kerrang! (4/5)

Det är bara några av de hyllningskörer som unisont stämt in för att beskriva Enter Shikaris senaste album “The Spark”. Det brittiska bandet är kända för sin eklektiska stil som kombinerar influenser från rock, framförallt punk rock och hardcore, med inslag av element från olika elektroniska genres som drum and bass, dubstep och techno anses de vara betydande pionjärer i electronicore-världen.
Som en unik politisk röst på den alternativa brittiska rockscenen har de satt en ny standard och skapat sig ett namn som ett band som står för något vi kan ta till oss helhjärtat. Nu kommer de till Sverige för att sprida sitt budskap.

Vi ser fram emot att få välkomna Enter Shikari, med sitt nya fantastiska album i bagaget, både till Stockholm och Göteborg i december!


- Rullstolsbiljetter säljs via Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Ticketmasters biljettombud.


Åldersgräns: 13 år

Dörrar: 18:30
Showstart: 19:30

Arrangör: Live Nation

Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

fredag, 14 december 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad