Menu

Lower Than Atlantis

Stockholm

Fryshuset
fredag, 14 september 2018 kl:19:30

Tyvärr tvingas Lower Than Atlantis ställa in sin konsert på Fryshuset den 14 september på grund av logistiska problem i turnéplanen.
Det brittiska rockbandet har i nuläget inget nytt sverigedatum. Samtliga biljetter till konserten den 14 september kommer att återlösas via Ticketmaster.

Lower Than Atlantis till Sverige i höst!

Lower Than Atlantis är tillbaka med full kraft och har nyss avslutat sin vårturné på 22 konserter runt om i Storbritannien. I höst beger sig rockbandet från Watford ut på en efterlängtad Europaturné. Fredagen den 14 september kommer de till Fryshuset i Stockholm.

Lower Than Atlantis startade sin karriär 2007 och har sedan dess bjudit på oförglömliga konserter och festivalspelningar runt om i världen. Radioplågan ”Here We Go” från självbetitlade albumet ”Lower Than Atlantis” (2014) låg på A-rotation på Radio 1 fem veckor i sträck och albumet fick ett stort erkännande bland både fans och media. Bland annat utsågs det till ”Album of the Year” av Rocksound.

Tre år senare, 2017, släppte bandet sitt femte studioalbum ”Safe In Sound”, vilket också nådde stora framgångar och placerades sig på #8 på UK Official top 40 på Spotify.

Efter att ha gjort 22 stycken spelningar runt om i Storbritannien under våren beger sig nu Lower Than Atlantis ut på en efterlängtad höstturné i Europa med stopp i bland annat Norge, Frankrike, Danmark och Tyskland. Den 14 september spelar de på Fryshuset i Stockholm - vi längtar!



- Rullstolsbiljetter säljs via Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Ticketmasters biljettombud.


Åldersgräns: 13 år

Dörrar: 18:30
Showstart: 19:30

Arrangör: Live Nation

Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

fredag, 14 september 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

245kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad