Menu

Gratis Prova På! Västafrikansk Dans Till Livetrummor

Stockholm

Fryshuset
måndag, 27 augusti 2018 kl:18:00

GRATIS PROVA PÅ! Västafrikansk dans till livetrummor

Måndagen den 27 augusti 18-19:30 bjuder vi på en GRATIS kurs i traditionell västafrikansk dans från Guinea! Denna dansstil kännetecknas av stora och kraftfulla rörelser till levande trummor – svettigt, roligt och energifyllt!

Afrikanska danstraditioner utgör grunden till många populära stilar som Hip Hop, Dancehall och Afrobeats. Gå till dansens rötter och upptäck den västafrikanska dansen och dess stora rikedom av danssteg och rytmer!

Seydouba ”Zono” Keïta från Guinea är en professionell dansare, koreograf och pedagog som lär ut västafrikansk dans från grunden med värme, humor och energi. Han är en duktig pedagog med stenkoll på alla rytmer!

Varje klass kompas av minst 2 professionella musiker som ger en extra energikick! Dessutom tränar du kondition, koordination och alla stora muskelgrupper, särskilt benen och ryggen. Det enda du behöver är sköna träningskläder och en vattenflaska – dansa helst barfota! Vi håller till i Fryshusets fina danssal med trägolv och mycket plats att ta ut stegen. Dusch och omklädningsrum finns.

Anmäl dig härför att säkra en plats: http://zono.dance/kontakt/
Ange ”gratis prova-på” i meddelandefältet.

Facebookevent: https://business.facebook.com/events/429887400819888/

Webbsida: https://zono.dance/prova-gratis/

Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

måndag, 27 augusti 2018 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

Gratis

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad