Menu

Godsmack

Stockholm

Fryshuset
tisdag, 19 mars 2019 kl:19:30

Godsmack
Nytt datum för Godsmack, den 19 Mars!
Redan köpt biljett gäller!

Tidigare:
Tyvärr måste vi meddela att den planerade konserten med Godsmack på Fryshuset den 29 oktober flyttas fram pga. ett tragiskt dödsfall. Ett nytt datum kommer att presenteras snart – behåll dina biljetter så länge. Om du inte kan gå på det nya datumet så kommer du att kunna återlösa dina biljetter via Ticketmaster.

Boston-bandet Godsmack har nått kultstatus. Senaste albumet (nummer sju i ordningen) är ytterligare en rak rockhöger på hela musikvärlden. When Legends Rise släpptes häromdagen och är något av en nystart för bandet som tidigare släppt monsterhits som I Stand Alone, Awake och Voodoo. Den 29 oktober återvänder kvartetten äntligen till Sverige - och Fryshuset i Stockholm!

When you listen to this album, just have some fun with it. Thats what music should do at the end of the day. Theres no doubt about it, this is a rock record through and through. This is also a Godsmack record. säger sångaren Sully Erna om det senaste albumet.

Det är ett band som sålt över 20 miljoner album, nominerats till fyra Grammy Awards - och i hemstaden Boston har 6 augusti blivit utsedd till Godsmack Day av stadens borgmästare. Det är ett band som är viktiga i Massachusetts - liksom övriga världen. Och med bandets sjunde album är de mer aktuella än någonsin.

Sully Erna, Robbie Merrill, Tony Rombola och Shannon Larkin är äntligen på väg till Sverige igen. Med gamla hits och låtar från nya skivan lär den 29 oktober bli en riktigt bra kväll på Fryshuset!



- Rullstolsbiljetter säljs via Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Ticketmasters biljettombud.


Åldersgräns: 13 år

Dörrar: 18:30
Showstart: 19:30

Arrangör: Live Nation

Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

tisdag, 19 mars 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

305kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad