Menu

Ruel

Stockholm

Fryshuset
lördag, 15 juni 2019 kl:19:30

Ruel

Ruel är på manga sätt definitionen av en naturbegåvning, och hans talang visade sig tidigt när han spelade längs hemstaden Sydneys strandpromenader. Efter att ha upptäckts av producenten M-Phazes – som tidigare jobbat med bland andra Eminem och Kimbra – tog Ruels karriär fart på allvar, och nu kan han räknas som en av samtidens mest lovande unga artister. Debut-EP:n Ready, innehållandes superhiten Don’t Tell Me, landade tidigare i år och i samband med den Sverigedebuterade Ruel med en spelning på Obaren i Stockholm. 30 april släppte Ruel låten Painkiller som förväntas bli första singeln från det kommande debutalbumet.

Nu har det blivit dags att åter välkomna denna supertalang till våra breddgrader – redan 15 juni intar Ruel nämligen Fryshuset för en efterlängtad konsert. Biljettsläpp torsdag 9 maj klockan 09:00 via Luger.se! Åldersgräns 13+

Dörrar: kl 18.30
Konsertstart: kl 19.30
Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplatser: Säljs via Ticketmaster på 0771- 70 70 70 eller hos Ticketmasters biljettombud.

Arrangör: Luger

Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

lördag, 15 juni 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad