Menu

Machine Gun Kelly

Stockholm

Fryshuset
tisdag, 17 september 2019 kl:19:30

Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly till Sverige i höst!

Superstjärnan/rapparen/skådisen Machine Gun Kelly kommer till Sverige! MGK är namnet på allas läppar senaste tiden - få kan ha missat Ohio-artistens framfart. Senaste släppet BINGE från i höstas, Eminem-dissen RAP DEVIL eller roller i storfilmer som Bird Box och The Dirt där han spelar Mötley Crües vilda trummis Tommy Lee. Men det är på scen man helst ser Machine Gun Kelly - och den 17 september får Sverige äntligen chansen... på Fryshuset i Stockholm!

Machine Gun Kelly dundrade in i hiphopvärlden 2012. Vid släppet av hans första album ”Lace Up” nådde han omedelbar stjärnstatus. Den talangfulla rapparen från Cleveland, Ohio besitter samma attityd som de stora raplegenderna med minst lika mycket talang. Från orädda verser till hans kraftfulla närvaro har MGK fått en permanent plats i hjärtat av hans konstant växande fanbase. Med verser som utformas av allt från familjeproblem, förhållandet och missbruk, förkroppsligar Kelly som artist varje generations orubbliga uthållighet mot en bättre framtid tillsammans med otrolig viljestyrka.

Med namnet MGK han fått av fansen släppte denna MC sin första mixtape ”Stamp of Approval” under 2006 och byggde upp en fanbase i Cleveland, men det var inte förrän ett besök på New Yorks legendariska Apollo Theater under 2009 som karriären tog raketfart.

”I got booed as soon as I walked on the Apollo stage and then I won… twice.” MGK blev historisk som den första rapparen som vann Apollos talangtävling.

Och han har utvecklats en hel del från 2009 - från en talang till en av rapvärldens allra största stjärnor. MGK har släppt superhits som Bad Things (med Camila Cabello), Till I Die , At My Best (med Hailee Steinfeld) LOCO och så klart den stenhårda Eminem-dissen RAP DEVIL . Han har gått från en lovande och tungvrickande rappare - till att fylla arenor världen över - och 17 september är det Sveriges tur!

Åldersgräns: 13 år

Dörrar: 18:30
Showstart: 19:30

Arrangör: Live Nation

Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

tisdag, 17 september 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad