Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Blackbear

FryshusetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Blackbear
blackbear är en rockstjärna och som sig bör avskyr han gränser. Oavsett om det är den mellan hip-hop och punk, mellan att rappa och sjunga eller den allt bräckligare väggen mellan obskyr internetkultur och mainstream så räcker blackbear ett tatuerat långfinger till alla förväntningar. Täckt i denim ledsagar artisten lyssnaren genom en rockstjärnas liv. Det är nihilism, droger, sex, ångest och okänsliga före detta flickvänner och blackbear sjunger ’do re mi fa, so fuckin’ done with you, girl’ och drar vidare till nästa destruktiva äventyr. Och det är till det musikaliska gränslandet mellan hip-hop och RnB som blackbear, född Matthew Musto, tar sitt egensinniga och dekadenta uppror. Framgången har inte låtit vänta på sig. Med runt en miljard strömningar och samarbeten med allt från 2 Chainz, Cam’ron, Machine Gun Kelly, Ne-Yo till T-Pain är blackbear en av vår tids mest intressanta rappare/sångare.

Efter enorma framgångar med mixtapet digital druglord och albumet cybersex (2017) har förhoppningarna på nytt material från blackbear växt sig allt starkare. Och 2019 har varit ett lyckosamt år för de väntande. Med hela fyra singlar hittills, där blackbear visar ett än bredare musikaliskt såväl som emotionellt register, så pekar allt på att det dagsfärska albumet ANONYMOUS inte kommer att göra någon besviken. Missa inte när denna kokheta Florida-rappare kommer till Fryshuset / Arenan för en konsert den 29 september.Dörrar: kl 18.30
Konsertstart: kl 19.30
Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplatser: Säljs via Ticketmaster på 0771- 70 70 70 eller hos Ticketmasters biljettombud.

Arrangör: Luger

Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-29 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: