Menu

Max & Iggor Cavalera

Stockholm

Fryshuset
onsdag, 13 november 2019 kl:19:30

Heavy metal-bröderna Max & Iggor Cavalera kommer tillbaka till Sverige med ”Return Beneath Arise Tour”! Grundarna bakom det eminenta metalbandet Sepultura kommer till Sverige i höst och spelar på Fryshuset i Stockholm den 13 november och åker sedan ned till Malmö för en spelning på Kulturbolaget den 17 november!
Biljetter släpps fredag 16 augusti kl. 10.00 via LiveNation.se

Metalfans världen över är utan tvekan bekanta med brasilianska metalbandet Sepultura och deras inverkan på metalgenren. Bröderna Cavalera var med och grundade bandet under 80-talet och släppte albumen ”Beneath The Remains” och ”Arise” som kom att bli två av deras mest framgångsrika plattor.
Under sommaren såg vi Max Cavalera med sitt band Soulfly när de spelade i Göteborg och Örebro och nu i höst ser vi Max & Iggor Cavalera åter på svensk mark tillsammans när de införlivar albumen som varit med och format deras karriärer. ”Return Beneath Arise Tour” gör två efterlängtade stopp i Sverige – först på Fryshuset i Stockholm den 13 november och därefter spelar de på Kulturbolaget i Malmö den 17 november.
Markera datumen i kalendern för två kvällar av klassisk heavy metal!


Åldersgräns: 13 år

Dörrar: 18:30
Showstart: 19:30

Arrangör: a target=_blankhref=https://www.livenation.seLive Nation/a

Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

onsdag, 13 november 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad