Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 19:30

Palaye Royale

FryshusetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bSjälvutnämnda fashion-artrockarna Palaye Royale besöker Sverige för en unik spelning på Fryshuset Klubben i Stockholm! Den 7 mars 2020 kommer den broderliga trion från Kanada till Fryshuset Klubben för en teatralisk spelning av rang./b


Ett år efter starten släppte Palaye Royale debutsingeln ”Morning Light” under 2012 som tack vare en hängiven fanbase fick miljontals views på YouTube. Under 2014 vann de – då osignade – MTV:s Musical March Madness-tävling och slog ut världskända akter som Coldplay, Linkin Park och Tokio Hotel.

Bandets framträdanden har blivit kända för sina spektakulära och storslagna shower, uppseendeväckande utstyrslar och blivit kallade ”Rock’s next superstars” av musikmagasinet Rock Sound. Payale Royal har påbörjat en konstnärlig rörelse och bevisar gång på gång att de är här för att stanna.

Förra året släppte de andra delen av deras debutalbum
”Boom Boom Room (Side B)” och i vår kommer bandet äntligen till Sverige för en spelning på Fryshuset Klubben den 7 mars 2020! Vi längtar efter att få se Palaye Royale på svensk mark!

bÅldersgräns:/b 13 år

bDörrar:/b 18:30
bShowstart:/b 19:30

bArrangör:/b a target=_blankhref=https://www.livenation.seLive Nation/a

Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-07 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: