Menu

Enter Shikari

Stockholm

Fryshuset
torsdag, 16 september 2021 kl:19:30

KONSERTEN ÄR FRAMFLYTTAD TILL DEN 16 SEPT 2021.
REDAN KÖPTA BILJETTER GÄLLER TILL DET NYA DATUMET!

17 april släpper Enter Shikari deras efterlängtade sjätte studioalbum Nothing Is True & Everything Is Possible och första singeln { The Dreamers Hotel } hade premiär på Annie Macs program på BBC Radio 1 i februari. Senast de var i Sverige spelade de inför fulla hus i Stockholm och Göteborg och i höst är de tillbaka! 16 oktober återvänder de till Fryshuset i Stockholm och den 18 oktober till Pustervik i Göteborg!

Biljetter släpps fredag den 27 mars kl 10.00 via LiveNation.se

Nothing Is True & Everything Is Possible, uppföljaren till hyllade ”The Spark” som vann priset för Bästa Album vid Kerrang! Awards 2018, kommer äntligen släppas i vår! Frontmannen och sångaren Rou Reynolds beskrev processen i en intervju med Kerrang! som ”We’re trying to make the definitive Shikari record the one that a fan would pass to their mate like, ‘You don’t know Shikari? This is where you start.”

Enter Shikari skyggar inte undan från att ta upp viktiga ämnen i sin musik och är ofta politiskt laddade. Från frågor om klimatförändringar till kärnvapen och kapitalism. Under bandets karriär har deras texter emellanåt centrerat sig runt personliga teman i form av ångest, depression, mental ohälsa och självömkan.

Det brittiska kultbandet har hyllats för sin förmåga att kombinera influenser från rock och elektroniska genres och deras oförglömliga liveframträdanden. Med nytt album på väg ser vi fram emot att presentera Enter Shikari på Fryshuset i Stockholm den 16 oktober och på Pustervik i Göteborg den 18 oktober!



bDörrar:/b 18:30

bShowstart:/b 19:30

bÅldersgräns:/b 13 år

Arrangör: a target=_blankhref=https://www.livenation.seLive Nation/a

bRullstol/b
Rullstol- och Ledsagarbiljett bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt Ticketmaster biljettombud.
För övriga frågor kontakta Ticketmaster på 0771-707070.

Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

torsdag, 16 september 2021 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad