Menu

The Rose - HEAL TOGETHER World Tour

Stockholm

Fryshuset
onsdag, 8 februari 2023 kl:19:30

SYDKOREANSKA THE ROSE TILL SVERIGE MED HEAL TOGETHER WORLD TOUR!

Efter ett tvåårigt uppehåll är den sydkoreanska indierocksensationen The Rose äntligen tillbaka! Med det nya kommande albumet ’HEAL’ i ryggen kommer kvartetten att bege sig ut på en omfattande världsturne under 2023. Den 8 februari kommer de till Fryshuset i Stockholm.

Det hippa området Hongdae i den sydkoreanska huvudstaden Seoul vimlar av små scener speciellt avsedda för amatörer att framföra sin musik på, ett fenomen som kallas ”busking”. Och det var just på en sådan scen som indierockarna i The Rose blev upptäckta. Bandet debuterade med den emotionellt laddade singeln ’Sorry’ 2017 och mottog genast internationella hyllningar för sin storslagna, stadiumvänliga rockmusik. Låten kom senare att lyftas fram som en av årets bästa K-pop-låtar av Billboard. Idag har The Rose fans över hela världen – en hängiven skara som kallar sig Black Rose – och kontakten är djup, personlig och frekvent. Inte minst på plattformen Discord där bandet slagit rekord på rekord. 2020, då vissa av medlemmarna hade påbörjat landets obligatoriska militärtjänst och sångaren Woosung inlett en framgångsrik solokarriär, släppte bandet en innerlig hyllning till sina fans döpt till just ’Black Rose’. Idag är militärtjänsterna avslutade och nästa kapitel i The Rose historia väntar.


Dörrar: 18:30

Showstart: 19:30

Åldersgräns: 13 år.

Rullstolsplatser:
Rullstolsbiljetter bokas här på webben eller via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777. 1 ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten. För övriga frågor kontakta Ticketmaster på 0771-707070.

Arrangör: Live Nation

Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

onsdag, 8 februari 2023 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad