Menu

Don Broco & Sleeping With Sirens

Stockholm

Fryshuset
tisdag, 28 februari 2023 kl:19:15

För ett år sedan släppte Don Broco sitt fjärde album “Amazing Things” som hyllades unisont världen över av såväl kritiker som fans. Nästa år kommer bandet till Sverige för en gemensam spelning tillsammans med albumaktuella Sleeping With Sirens som nyligen gav ut “Complete Collapse”. Den 28 februari 2023 intar Don Broco och Sleeping With Sirens Fryshuset i Stockholm!

Don Broco
Deras fjärde album “Amazing Things” följer upp albumet “Technology” från 2018, som placerades i topp 5 på de brittiska listorna. Don Broco är kända för att tänja på gränserna och sällan följa trender, vilket hörs tydligt på det senaste albumet. “Amazing Things” är ännu ett genrebrytande mästerverk med elektro, rock, pop och metal som skapar sin helt egen unika blandning.

Don Broco har mottagit beröm för sina obevekliga högoktaniga live framträdanden och har tidigare sålt slut arenakonserter över hela Storbritannien. De har agerat headliner på festivaler som Vans Warped Tour, Download, Reading & Leeds, Slam Dunk och fler.

Sleeping With Sirens
De är högaktuella med senaste albumet “Complete Collapse” som släpptes i mitten av oktober i år. Albumet är deras sjunde och uppföljaren till hyllade “How It Feels To Be Lost” från 2019. På det senaste albumet hittar vi bland annat “Bloody Knuckles”, Ctrl + Alt + Del” och “Let You Down” med Charlotte Sands.

Gruppen är främst känd för mångsidigheten hos sångaren Kellin Quinn, tillsammans med det tunga ljudet som användes på deras tidiga verk och popinfluenserna de använde senare i sin karriär.

VIP upgrades till Sleeping With Sirens finns att köpa till konsertbiljetten via Livenation.se

Support: Ocean Grove

Dörrar: 18:30

Showstart: 19:15

Åldersgräns: 13 år

Rullstol: Rullstol- och Ledsagarbiljett bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777. För övriga frågor kontakta Ticketmaster på 0771-707070.

Arrangör: Live Nation

Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

tisdag, 28 februari 2023 kl: 19:15

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad