Menu

Alessandra - The Queen of Kings Tour

Stockholm

Fryshuset
fredag, 26 januari 2024 kl:20:00

VIKTIG INFO!
Det råder förbud för alla typer av väskor och handväskor oavsett storlek på detta event. Lämna därför väskan hemma ikväll innan du tar dig till Fryshuset.
Dörrarna öppnar 18:00 och konserten beräknas starta 20:00.

---

Vid bara 20 års ålder har Alessandra, en halvnorsk, halvitaliensk sångerska och låtskrivare, förtrollat sin publik med sin starka sångteknik och stjärnstatus. En passion för musik har alltid brunnit inom den unga superstjärnan. Sedan hon vann sin allra första sångtävling vid bara 6 års ålder har Alessandra vetat att scenen är där hon trivs och känner sig hemma.

En av Alessandras största ambitioner i livet är att sprida budskapet om självkärlek. Ett ämne som ligger henne så nära hjärtat att hon tycker att det borde läras ut i skolan. Med avsikt att inspirera andra att vara självsäkra och vänliga mot sig själva skrevs den euforiska självkärlekshymnen "Queen of Kings" som dessutom är låten Alessandra representerar Norge i Eurovision Song Contest med.

Det dröjde inte länge förrän Alessandra blev ett känt namn i Norge med sin stärkande debutsingel "Queen of Kings", som redan har överträffat otroliga 55 miljoner strömningar över olika plattformar. Låten fick också en ökning i popularitet efter att den blev viral på TikTok - där den har genererat miljontals gillanden och över 250 miljoner visningar.

Dörrar: 18:00
Åldersgräns: 13 år.
Dock ingen åldergräns om barn går i sällskap med en vuxen/målsman.

Biljettpris: 310 kr oavsett barn- eller ordinariebiljett.

Arrangör: Live Nation

Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

fredag, 26 januari 2024 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad