Menu

Only The Poets

Stockholm

Fryshuset
onsdag, 3 april 2024 kl:19:30

Brittiska Only The Poets har på kort tid etablerat sig som ett av Europas mest spännande och snabbast växande band. Aktuella med låtarna ”Looking At You”, ”JUMP!” och ”Even Hell” är bandet nu redo att återvända till Sverige och Stockholm! Missa inte Only The Poets på Fryshuset den 3 april.

Only The Poets resa har varit minst sagt imponerande, från små pubscener till stora arenor har deras inkluderande inställning skapat en lojal fanskara. Bandet, som ännu inte har släppt sitt första album, har samlat på sig miljontals streams över hela världen via sin katalog av demos och bandets självutgivna EP ”Our Time”.
Gruppen har sedan starten influerats av föräldrarnas skivsamlingar, och deras musik är fylld med råa känslor och storslagna melodier. Även om influenser som The Cure och brittisk indiemusik från 90-talet spelat en stor roll i deras sound, har artister som Freddie Mercury och Elton John visat dem kraften i att sjunga tillsammans med en publik.
Förra året var Only The Poets förband till Louis Tomlinson på ett helt slutsålt Fryshuset och vi är därför extra glada att de återvänder nästa år! Boka in 3 april i kalendern redan nu!

Åldersgräns: 13år
Dörrar: 18:30

Arrangör: Live Nation

Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

onsdag, 3 april 2024 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad