Menu

Joost Klein: Europapa Tour

Stockholm

Fållan
torsdag, 27 februari 2025 kl:19:30

Joost Klein representerar Nederländerna i Eurovision Song Contest med "Europapa", en hyllning till sin far. Genom låten visar han att det inte finns några gränser om du vill förverkliga dina drömmar och berätta din historia. "Europapa" är en galen blandning av nostalgi, melankoli och lycka, levererad med de poetiska texterna och fångande beats som Joost har blivit känd för.

På den nederländska och belgiska livescenen är Joost känd för sina legendariska shower på festivaler som Lowlands, Pinkpop och Pukkelpop. I november förra året gav han två utsålda konserter på Amsterdams AFAS Live med en kapacitet på 6 000 personer. Nyligen vann han den prestigefyllda Popprijs 2023, som årligen tilldelas bandet eller artisten som har haft störst inflytande på holländsk popmusik det året.

Joosts fanskara utomlands växer också. I Belgien uppträdde han för en utsåld Lotto Arena i Antwerpen. Förra sommaren hade Joost en nummer ett-hit i Tyskland med Friesenjung, som sedan dess har haft över 100 miljoner streams världen över och vunnit Bästa Låt i Tysklands 1LIVE Krone radiopris. Han har också mycket radiospelning och en växande fanskara i Schweiz, Österrike, Sverige, Storbritannien, Polen, Italien och Ukraina.

Joosts första europeiska turne någonsin i februari 2024, som gick till Tyskland, Schweiz och Österrike, sålde slut och han ser fram emot att ta med sin större show på vägarna för en ännu större turne 2025!

Arena: Fryshuset Klubben

Dörrar: 18:00
Start 19:30

Åldersgräns: 13år

Arrangör: Live Nation

Datum / Tid

torsdag, 27 februari 2025 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fållan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad