Menu

AURORA

Stockholm

Fryshuset
måndag, 28 april 2025 kl:19:30

Lika egensinnig som omedelbar, AURORAs musik har alltid lyckats balansera knivskarp popmusik med genretrotsande experimentlust. En sällsynt förmåga hon delar med förebilder som Björk och Kate Bush. I fallet med världsbyggaren AURORA så hämtas inspirationen från hennes egenskapade, sagolika universum som är fyllt av nordisk mytologi och ekologi. Men mest mystisk är den norska sångerskan, låtskrivaren och producenten själv, vars eteriska sångstil binder de många influenserna samman till en lika dramatisk som oemotståndlig helhet.
AURORAs stora genombrott kom omedelbart med debutalbumet ’All My Demons Greeting Me As A Friend’ från 2016 där vi bland annat hittar ’Runaway’, låten som Billie Eilish angett som anledningen att hon bestämde sig för att syssla med musik. Sedan dess har AURORA förädlat sin säregna, alternativa pop över ytterligare två album. Nu har det blivit dags för den enigmatiska artisten att släppa sitt efterlängtade fjärde album. Den är döpt till ’What Happened To The Heart?’! och att döma av de fyra låtarna som redan delats har vi en mer euforiskt dansant skiva att vänta. Den 28 april 2025 står den norska superstjärnan AURORA på Fryshusets scen.

Åldersgräns 18+ eller 13+ i målsmans sällskap.

Arrangör: Luger

Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

måndag, 28 april 2025 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad