Menu

Korpiklaani

Stockholm

Fryshuset
fredag, 25 september 2015 kl:19:30

KORPIKLAANI TILL SVERIGE I SEPTEMBER

I Maj släpper Korpiklaani sitt nionde studioalbum Noita. Noita spelades in i Petrax studios med producenten Aksu Hanttu. Ända sedan albumdebuten 2003 med Spirit of the Forest har de finska folkmetal pionjärerna fortsatt sin väg mot toppen. Bandet har genom sina album skapat sin alldeles egna stil. Det är den unika mixen av folkmusik tillsammans med klassisk metal och rock n roll attityd som gör det . Det är inte många metalband som får sin publik att dansa som Korpiklaani får. I höst är det dags för bandet att göra tre efterlängtade spelningar i Sverige.
Svenska Grimner kommer agera öppningsakt för Korpiklaani under deras tre Sverigespelningar i september. Grimner är ett sexhövdat folkmetalband som förra året släppte sitt debutalbum "Blodshymner" följt av spelningar i norra Europa. Bandet meddelar att de ser framemot att värma upp publiken rejält inför Korpiklaani med både ringdans och headbang!

Lokal: Klubben

Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

fredag, 25 september 2015 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

300

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad