Inställt!

Walk The Moon

FryshusetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Hyllade Walk The Moon kommer till Sverige med energisk show
Att lägga ner energi på att skapa en bra liveshow är inget ovanligt. Men frågan är om inte Walk The Moon tar det till nästa nivå. Just energi är det som genomsyrar bandets hyllade konserter, som nu kommer till Sverige den 3 december på Fryshuset i Stockholm.

Cincinnatibandet, vars namn kommer från The Police klassiska låt Walking on the moon, blandar indierock och indiepop i en härlig fusion, inramat av en otrolig energi och glädje till musiken. Bandet har släppt tre album hittills där den senaste skivan, Talking Is Hard, är den mest framgångsrika. Albumet innehåller bland annat monsterhiten Shut Up And Dance som landade som etta på Billboards rocklista och fyra på Billboards totala lista, 2014.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 280 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Insläppstid: kl 18.30
Konsertstart ca kl 19.30

Arrangör: www.livenation.se


Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-12-03 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Walk The Moon

Walk The Moon, Shut Up and Dance på Spotify

TALKING IS HARD

Shut Up and Dance

Walk The Moon, Anna Sun på Spotify

Walk The Moon

Anna Sun

Walk The Moon, Work This Body på Spotify

TALKING IS HARD

Work This Body

Walk the Moon är ett indierockband från Cincinnati i Ohio, USA. Frontfigur i bandet är sångaren Nicholas Petricca som startade bandet 2008. Mest kända är de för albumet Walk the Moon från 2012. Två singlar har släppts från albumet, "Tightrope" och "Anna Sun" som är deras största hits.