Menu

Jacob Whitesides

Stockholm

Fryshuset
fredag, 2 oktober 2015 kl:19:30

Jacob Whitesides till Sverige för första gången!

Jacob Whitesides återvänder till Europa efter att hans förra turné sålt slut på rekordtid! ”The Broke Billionaire Tour” kommer att vara en unik turné där Jacob åker runt i hela Europa med sin hyllade musik och fansen kommer även att få delta, på olika spännande sätt. Fredag den 2 oktober kommer han till Fryshuset i Stockholm!

17-årige Whitesides släppte sin debut-EP ”A Piece Of Me” i februari i år och i USA landade släppet på förstaplatsen på iTunes Singer/Songwriter Chart, tredjeplatsen på Pop Album Chart och femteplatsen på den totala listan. Utöver framgången i hemlandet så toppade han även listorna i England, Kanada, Portugal, Australien, Brasilien och Frankrike. Framgången ledde till att hans första turné i Europa sålde slut på rekordsnabba 8(!) minuter.

Trots Jacobs unga ålder så driver han det egenstartade Double U Records – som fungerar som skivbolag, turnébolag och merchandiseföretag, allt i ett. Whitesides bryter mot nästan alla förskrivna regler om hur man ”ska” göra i musikbranschen och 17-åringen från ”Smoky Mountains” utanför Knoxville, Tennessee har gjort nästan allt på egen hand – och se hur långt det har tagit honom redan.

Whitesides själv tror på att vara nära sina fans och att ha en direktkontakt, framför allt via sociala medier – något som kommer att märkas på ”The Broke Billionaire Tour” i höst. På turnén, som landar i 14 olika länder, kommer Whitesides också att spela material från hans kommande EP som släpps innan årets slut.

I augusti presenteras han av MTV som en ”Artist to watch” och det är en beskrivning som verkligen passar in på Jacob Whitesides. Framtiden är extremt ljus för denna singer-songwriter, som är en talang utöver det vanliga. Fredag den 2 oktober kommer han till Sverige för första gången och Fryshuset i Stockholm är platsen. Det här vill man inte missa…


Biljettinformation:
Biljetterna kostar 270 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Åldersgräns: 13

Insläppstid: kl 18.30
Konsertstart ca kl 19.30

Meet & Greet uppgradering finns att köpa till via denna länk (ej Ticnet) fredag från kl 18.00:
http://bit.ly/JACOBVIP
Meet & Greet

Obs! man måste köpa en ordinarie konsertbiljett för att kunna köpa till en Meet & Greet upgrade.
Meet & Greet upgrade säljs och arrangeras av Future Beat.

Arrangör: www.livenation.se


Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

fredag, 2 oktober 2015 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

295kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad