Menu

Nothing More

Stockholm

Fryshuset
lördag, 21 november 2015 kl:19:30

Nothing More till Stockholm i november

Det amerikanska rockbandet Nothing More från Texas kommer till Sverige för en exklusiv klubbspelning på Fryshuset lördagen den 21 november. I mars var bandet förband till Halestorm på Tyrol - nu återvänder de för sin första egna Sverigekonsert!

Rock-kvartetten Nothing More från San Antonio i Texas startades när bandmedlemmarna fortfarande gick på högstadiet 2003. Deras passion och driv är minst lika stort då som nu menar gruppen som förra året släppte sitt första album på ett större skivbolag. Den starka mixen och kontrasterna mellan progressiv rock och explosiv heavy metal är vad som gjort dem kända och förstasingeln This is the Time (Ballast) nådde en andraplats på Billboards lista över Mainstream Rock 2014. Nu turnerar de över hela USA och i november påbörjas en Europaturné där ett av stoppen sker på Fryshuset i Stockholm.

Bandet har smickrande liknats vid storheter som System of a Down, 30 seconds to Mars och Mars Volta, så det blir minst sagt en rockspelning att se fram emot när de når Sverige den 21 november!

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 195 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Åldersgräns: 13 år

Insläppstid: kl 18.30
Konsertstart ca kl 19.30

Arrangör: www.livenation.se


Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

lördag, 21 november 2015 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

195kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad