Menu

Adam Lambert

Stockholm

Fryshuset
lördag, 23 april 2016 kl:19:30

Adam Lambert meddelar idag att han åker ut på sin första solo-turné på över fem år, och Stockholm är en av de 16 städer som får besök. Turnén är döpt efter hans tredje och nya studioalbum ”The Original High” och landar på Fryshuset lördagen den 23 april nästa år.

Biljetterna släpps på fredag den 6 november kl 9.00.

I och med Adam Lamberts tredje album ”The Original High” har han nu sålt över 2,5 miljoner album och nått toppnoteringar på världens topplistor inkluderat USA- och Englandslistorna.

Första singelns ”Ghost Town” har streamats över 100 miljoner gånger och med 40 miljoner visningar av videon. Singeln låg också på iTunes Top 10 i hela 66 länder, inklusive Sverige.

Adams stora signum är hans liveframträdanden och hans otroliga röst, där det senare är något som får både fans och media att häpnas. Här är några kommentarer från nyligen genomförda konserter:

Capital FM efter Adams UK Fusion Festival-framträdande:
“The best vocals of the WHOLE weekend, Adam Lamberts voice is something else!”

Idolator efter Adams iHeart Radio-framträdande:
His effortlessly soaring vocals rocked the crowd”

Yahoo Australia efter Adams Nova Red Room-konsert i Australien:
Superstar Adam Lambert blew us away

”The Original High”-turnén startar i Amsterdam den 13 april och fortsätter till bland annat England, Tyskland, Italien, Frankrike, Holland och Sverige. Lördagen den 23 april firar vi in våren på riktigt med Adam Lambert på Fryshuset i Stockholm.


Biljettinformation:
Biljetterna kostar 430 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Biljettombud.

Åldersgräns: 13 år

Insläppstid: kl 18.30
Konsertstart ca kl 19.30

Arrangör: www.livenation.se


Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

lördag, 23 april 2016 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

465kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad