Menu

Tory Lanez

Stockholm

Fryshuset
lördag, 14 maj 2016 kl:19:30

Redan vid 9 års ålder började Daystar Peterson, nu mer känd som Tory Lanez, att rappa. Vid tidig ålder förlorade han sin mamma, vilket ledde till att hans pappa blev präst och började även att missionera - som gjorde att den lilla familjen flyttade runt en hel del - mestadels i USA. Och redan som tonåring tog Lanez beslutet att ensam flytta till Atlanta först och sedan New York - där han drömde om en rapkarriär.

Vid 15 års ålder flyttade han hem till Toronto igen, bara för att upptäcka att han hade förlorat sitt hem, och fick därför spendera en tid under sin uppväxt som hemlös. Men lyckan skulle vända. Vid 17 började han lära sig själv att sjunga, och det var även då han släppte sitt första mixtape: T.L 2 T.O.. Släppen kulminerade under 2015 med EPn Cruel Intentions med produktioner från RL Grime, Baauer och Shlohmo bland annat.

Tory Lanez har nu blivit äldre, mer erfaren och har verkligen hittat ett framgångsrikt sound. Han har samarbetat med artister som Chris Brown, Meek Mill, G-Eazy och har låtar som megahiten LA Confidential, B.L.O.W. och megahiten (samt första singeln från det kommande albumet) Say It.

I maj återvänder Tory Lanez till Europa för en efterlängtad turné, med VeeCee som special guest. Den 3 maj startar turnén i London och den 14 maj får vi äntligen se Lanez i Stockholm!


Biljettinformation:
Biljetterna kostar 250 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Insläppstid: kl 18.30
Konsertstart ca kl 19.30

Åldersgräns: 13 år

Arrangör: www.livenation.se


Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

lördag, 14 maj 2016 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad