Menu

Mikael Wiehe - INSTÄLLT!

Stockholm

Fåfängan
onsdag, 1 juli 2020 kl:19:00

Hej!
Vi har väntat och hoppats att rådande läge skulle förändras så att konserten med Miakel Wiehe skulle kunna genomföras. Nu blir det tyvärr inte så.
Vi hoppas att vi i famtiden kan presentera nytt konserttillfälle med Mikael Wiehe.


För återlösen av biljetter:


- MAILA DIN BILJETT SAMT SWISH – NUMMER ALT. BANKKONTO till info snabel-a thorellssyndrom punkt se


Mikael Wiehe på Fåfängan 1 juli.
17.00 Insläpp
19.00 Konsert


Den politiska övertygelsen har varit en konstant i Wiehes liv och konstnärskap, från tiden som portalfigur i 70-talets musikrörelse till idag. Ett patos som genomsyrar allt han gjort. En tro på den lilla människan och det stora folket, på friheten och revolutionen.


Mikael Wiehe är frispråkig som få, men det är aldrig något som undslipper hans läppar utan att vara noggrant genomtänkt och väl formulerat. På samma sätt är hans sånger gedigna hantverk där varje fras är övervägd och varje anslag på gitarrens strängar gjord med omsorg och kärlek.


Politik är dock inte den enda strängen på Wiehes lyra. Samma medkänsla som återfinns i de politiska texterna finner vi också i sångerna av mer privat karaktär. Även som skildrare av den allmänmänskliga erfarenheten är Wiehe en gigant.


”Vem kan man lita på?”, ”Keops pyramid”, ”Titanic (Andraklasspassagerarens sista sång)”, ”Flickan och kråkan”, ”Den jag kunde va”, ”En sång till modet”. Listan på odödliga sånger är nästan lika lång som de oändliga turnéer han med en aldrig sinande energi ger sig ut på.


Har du frågor om tillgänglighet, maila info snabel-a thorellssyndrom punkt se


Fåfängan är en utsiktsplats med restaurang och kafé som ligger på berget nära Danviken så långt österut man kan komma på Södermalm i Stockholm. Med sin trädinramning av tuktade lindar, som syns från långt håll, är det ett karaktäristiskt inslag i Stockholms stadslandskap. När restaurangen är öppen så hissas de fyra flaggorna på toppen av berget.

Datum / Tid

onsdag, 1 juli 2020 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Fåfängan

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad