Menu

The Midnight

Stockholm

Fållan
torsdag, 21 april 2022 kl:18:00

Med sina oemotståndliga hookar och enorma stilkänsla skriver The Midnight nu ytterligare ett kapitel i och med det nya albumet ”Monsters”. Samtidigt får du ännu en chans att uppleva den upplyftande eufori de skapar på scen, en chans du verkligen bör ta!

Med hjälp av en retrokantade mix av synthdrivna soundtracks, pop, dans och rock i kombination med 80-talsestetik skapar The Midnight inbjudande kollage, som sätter fingret på samtiden.

Om den förra fullträffen ”Kids” var som ett dansant ledmotiv till en neonfärgad collegefilm är nya skivan ”Monsters” den naturliga fortsättningen. Allting är lite allvarligare, lite vuxnare och frågorna är lite större. Skivan är även den andra delen i en planerad trilogi.

Samtidigt som soundet och anslaget har utvecklats sen The Midnight debuterade 2014 har vi även fått följa duons resa från nischat internetfenomen till de stora scenerna. Tim McEwan och Tyler Lyle har rört sig från obskyra Reddit-trådar till ”13 Reasons Why”-soundtracket och konserter med 15000 i publiken.

Datum / Tid

torsdag, 21 april 2022 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Fållan

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

355kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad