Menu

Aminé

Stockholm

Fållan
tisdag, 4 oktober 2022 kl:20:00

HÖGAKTUELLA RAPPAREN AMINÉ KOMMER TILL SVERIGE NÄSTA HÖST!
Under sin karriär har Amine hunnit släppa flera skivor, bland annat ”ONEPOINTFIVE” från 2018 där vi hittar hitlåtar som ”REEL IT IN” och ”SHINE”. I slutet av oktober i år släppte Portland-rapparen singeln ”Charmander” och knappt två veckor efter släpptes ”TWOPOINTFIVE”.

Kritikerrosade debutalbumet ”Good For You” från 2017 mottog hyllningar av såväl lyssnare som kritiker, bland annat var The New York Times, XXL, Complex och flera andra positiva till släppet. Amine fortsatte sedan att leverera med skivan ”Limbo” som blev hans debut på Billboards ”Top Hip Hop Albums”-lista med en topp 10 placering. På albumet gästar bland annat Young Thug, Summer Walker och Vince Staples.

Mellan explosiva framträdanden på Coachella och Lollapalooza, plus ett framträdande på The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, har Amine befäst sig som en naturkraft. Hans samarbete med Disclosure och rapparen Slowthai på ”My High” nominerades till en Grammy i kategorin ”Best Dance Recording”. Samarbetet gav rapparen ytterligare intresse av att utforska kombinationen av dans- och hiphopmusik och när live återvänder så är han mer än redo att fylla dansgolven med genre-blandad musik.

Missa inte Amine live på Fållan i Stockholm den 4 oktober!


Insläpp: 19.00
Eventstart: 20.00

Åldersgräns: 18 år.

Rullstolsplatser: Inga specifika rullstolsplatser, ordinarie biljett gäller. Kontakta Fållan för info om framkomlighet.

Arrangör: www.livenation.se

Datum / Tid

tisdag, 4 oktober 2022 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Fållan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad