Menu

Mästerbotten

Stockholm

Förbindelsehallen
lördag, 24 augusti 2024 kl:00:00

MÄSTERBOTTEN BLOCKPARTY 24 AUGUSTI


Mästerbotten heter det norrländska kollektivet Random Bastards egna blockparty som tagit många olika former under åren. Festen har i tre år ägt rum i Umeå och gjorde förra året premiär i Stockholm på ett utsålt kvarteret i slakthusområdet.


Efter fyra succeer och oförglömliga konserter har crewet utvecklat sitt koncept från år till år, 24 augusti intar kollektivet Förbindelsehallen och nya Fållan med två scener och plats för hela femtusen besökare. En heldag där dörrarna slår upp kl 15.00 med merch-marknad, skate sessions och mat på innergården och sen tar kvällen och natten vid med klubb, konserter och dansgolv. Bland artist uppställningen ser vi Stella Explorer, Erik Lundin, Cleo, Fricky & The Desktoppers, Axel Ruby & Academics, Ayla, Trainspotters, Mami Umami, Josef Slunge och Fridlyst.


Mästerbotten är en årlig avslutning på Random Bastards “Storspovsmånad” där kollektivet släpper musik, merch och filmer under månaderna då Storspoven anländer tillbaka till Västerbotten.

AXEL RUBY & ACADEMICS
AYLA
CLEO
ERIK LUNDIN
FRICKY & THE DESKTOPPERS
FRIDLYST
JOSEF SLUNGE
MAMI UMAMI
NORTHERN TACTICS
STELLA EXPLORER
TRAINSPOTTERS


Om Random Bastards:
Random Bastards startade 2002 i UÅ som ett lokalt kompisgäng med rötterna i skateboard, snowboard och hiphop, och har under 20 års tid växt fram till ett av Sveriges största och mest framgångsrika kreativa kollektiv samt oberoende skivbolag, med flerfaldiga guld- och platinaskivor, P3 Guld- och Grammisnomineringar/-vinster, andra utmärkelser & priser samt många år av slutsålda merch- och klädkollektioner som - precis som crewets klassiska stickers - syns världen över från basen i Norrland.


Musiklabeln är uppe i 200+ släpp (digitala samt fysiska) och med nya artister som Fridlyst och Josef Slunge som tillskott till den klassiska UÅ-lineupen med Cleo, Academics, Fricky, Gonza-Ra, Trainspotters m.fl. är det ständigt nya släpp på gång, inte minst under kollektivets egna högtid #STORSPOVSMÅNAD som för sjätte året i rad äger rum under april-maj, då hela Mästerbotten firar att flyttfågeln och landskapsdjuret återvänder hem.

Dörrar: 15:00
Åldersgräns: 20 år

Datum / Tid

lördag, 24 augusti 2024 kl: 00:00

Plats

Stockholm, Förbindelsehallen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad