Menu

Sasha Velours Smoke & Mirrors - Flyttad

Stockholm

Göta Lejon
tisdag, 25 januari 2022 kl:19:00

I början av 2022 kommer den amerikanska dragartisten Sasha Velour till Norden för en sju föreställningar.

Sasha Velours första soloturné har fått namnet ”Smoke & Mirrors”. Det är en avslappnad blandning av drag, filmkonst och magi. Velour introducerar publiken till en helt ny sida av sitt konstnärskap genom tretton glimrande och genreöverskridande lip-synk-uppträdanden, alla regisserade och koreograferade av drottningen själv. Ni kommer bli trollbundna när hon förvandlas till rosenblad, försvinner i en rökpuff, sågar sig själv itu eller frammanar en regnstorm, bara för att nämna några av händelserna i showen. Men den verkliga magin är hur illusionerna avmaskerar en djupare sanning, nya friska analyser om kön, berömmelse och familj och hur viktigt det är att drömma stort och leva livet over-the-top.

Föreställningen innehåller musik av Annie Lennox, Whitney Houston, Shirley Bassey, Judy Garland, Celine Dion, Sia, Nina Simone, Le Tigre med flera. Kostymerna har designats av den kända amerikanska designern Diego Montoya.

“Smoke & Mirrors” har turnerat i Australien och Nya Zeeland, sålt ut åtta kvällar i New York, turnerat i 23 städer i Nordamerika och haft helt slutsålda föreställningar i Los Angeles och London med lysande recensioner. Nu är det äntligen dags för denna unika show att komma till Skandinavien.

Biljetter släpps 11 juni 10.00 på www.triffidanddanger.se.

VIP = Exklusiv Meet & Greet samt salongens främsta platser
PLATINUM = Bra platser långt fram
STANDARD = Alla övriga platser

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid


tisdag, 25 januari 2022 kl:19:00

Plats

Stockholm
Göta Lejon
Götgatan 55


Karta

Typ

Övrigt

Kostnad

485kr - 960kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad