Menu

Att Angöra En Brygga – En Flytande TeaterupplevelseStockholm

, Galärparken/Djurgården
lördag, 8 augusti 2020 kl: 18:30

Minns du filmen som tog hela Sverige med storm? Nu styr vi klassikern in i 2000-talet!

Samla vänner och familj för en makalös kväll på natursköna Djurgården. Välkommen på en tokrolig föreställning med mat, musik och – kanske inte så oväntat – en flytande scen.

I rollerna ser vi bland annat Sven Melander, Sonja Aldén och Lotta Ramel i en gladlynt och modig ensemble tillsammans med vår jazzkvartett. Välkomna ombord på läktarpråmen, för nu sjutton ska bryggan angöras!

Med stor entusiasm försöker en grupp ostyriga karaktärer spela in filmen på nytt. Trots skyhöga förväntningar och en överhängande risk för regn tar de sig an det omöjliga projektet. Precis som på 60-talet så uppstår en hel del problem. Gösta Ekman trillar och slår sig, Lars Ekborg inte kan segla och Monica Z är den enda som förstår Garbos obegripliga dialekt. Plötsligt dyker en grodman upp ur vattnet.. och vänta, var är stuntkvinnan?

”Att angöra en brygga – En flytande teaterupplevelse” är en nyskriven teater i Hasse och Tages lekfulla anda. Scenerna ur filmen tar spinn i en ny riktning i ett manus skrivet av Klas Abrahamsson. Monica Zetterlunds titellåt tolkas av Sonja Aldén och Lars Färnlöfs jazziga toner blandas med scenisk galenskap.

Njut av mat och dryck på plats! Kom gärna i god tid, slå dig ner i parken med en skärgårdsinspirerad picknick i väntan på att stiga ombord.

Vill du hellre äta middag vid ett dukat bord? Boka en teatermeny hos närliggande restaurang Ulla Winbladh, antingen före eller efter föreställningen. Tillvalen kan göras direkt vid bokning.

Observera att föreställningen ges under bar himmel. Var vänlig läs mer om detta och annan hjälpsam information i flikarna nedanför.

Manusförfattare: Klas Abrahamsson
Musik: Lars Färnlöf
Regi: Ulf Pilov
Skådespelare: Sonja Aldén, Sven Melander, Lotta Ramel m. flera

Följ den spännande produktionen via vårt nyhetsbrev och sociala kanaler!

Webb och nyhetsbrev: a target=_blankhref=https://www.xn--angraenbrygga-kmb.se/www.angraenbrygga.se/a

bFacebook:/b a target=_blankhref=https://www.facebook.com/angoraenbryggaangoraenbrygga/a
bInstagram:/b a target=_blankhref=https://www.instagram.com/angoraenbrygga/angoraenbrygga/a

bRullstol/b
Rullstol- och Ledsagarbiljett bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt Ticketmaster biljettombud. För övriga frågor kontakta Ticketmaster på 0771-707070. Ledsagare medföljer gratis med egen biljett.

Datum / Tid


2020-08-08 18:30

Plats

Galärparken/Djurgården
Stockholm, Galärvarvsvägen 8

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad