Stäng reklam
Menu

Kaiser + Masheena Live At Gamla Enskede Bryggeri

Stockholm

Gamla Enskede Bryggeri
lördag, 9 november 2024 kl:19:00

Den 9 november 2024, från klockan 19:00, bjuder Majestic Mountain Records in till en kväll som kommer att etsa sig fast i ditt minne. Kaiser och Masheena kommer att förvandla Gamla Enskede Bryggeri till en lokal av rå energi och head-bangande!För bara 180,00 SEK kan du vara med och uppleva denna symfoni av ljud och känslor, där varje riff är en hyllning till rockens hjärta! Miss inte chansen att delta i ett evenemang som lovar att vara mer än en konsert – en upplevelse, en kväll att minnas!Kaiser Välkommen till världen av Kaiser (Finland), där gitarrerna brummar som en gammal motorcykel på en öde landsväg, och trummorna slår som ett hjärta som just upptäckt frihet. Kaiser är inte bara ett band; de är en upplevelse, en resa genom dimmiga landskap och stjärnklara nätter fyllda med feta stoner riff! Ni som såg de spela på Truckfighters Fuzz Festival på Debaser vet hur bra de är live!  Kaiser kommer släppa sin andra fullängdare på Majestic Mountain Records inom en snar framtid. De kommer säkert lufta lite nytt material kvällen till ära.
MasheenaOm du någonsin har drömt om att Clutch, Foo Fighters, och QOTSA skulle ha en musikaliskt party, så är Masheena (Norge) resultatet av den festen. De blander den soliga, grooviga känslan från 70-talets rock med den mörkare, tunga vibben från 90-talets alternativ rock och metal. Låtarna som "1979" och "Brings Me Down" är som öronmaskar, med deras melodiösa refränger och tunga riff som fastnar i huvudet. De har just varit i Texas och spelat in en ny platta med den legendariska producenten The Machine och den plattan kommer släppas under 2025.
LokalGamla Enskede Bryggeri erbjuder den perfekta miljön för en konsertkväll med trevlig mijö och god öl! Vad mer kan man mer önska?
Säkra dina biljetter idag och var redo att rocka loss med Kaiser och Masheena – en kväll du sent kommer att glömma! ????????????18 år och endast förköp gäller!

Datum / Tid

lördag, 9 november 2024 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Gamla Enskede Bryggeri

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad