Menu

Gung-Ho!

Stockholm

Gärdets Sportfält
lördag, 19 maj 2018 kl:10:00

Gung-Ho! - världens mest uppblåsta hinderbana - nu kommer den till Sverige!

10 UPPBLÅSTA, JÄTTESTORA HINDER bildar ramen för ett 5 km långt festligt lopp – häng på!
Gung-Ho! når Sverige för första gången på lördagen den 19 maj 2018!

GUNG-HO! är en rolig och social utmaning utan tidtagning och med bra musik. Alla kan delta! Det handlar nämligen inte om att springa fort, man ska bara ha så roligt som möjligt. Ta tag i vännerna, partnern, kollegorna eller familjen och hoppa in i nöjet.

Tävlingen drar igång kl. 10.00. Då kommer 250 personer att skickas iväg var 15:de minut. Men kom och häng på vår festplats som öppnar klockan 09.00! Där ser vi till att du kommer i stämning med skön musik och bra vibbar. På festplatsen kan du umgås med andra, delta i roliga aktiviteter samt köpa god mat och dryck från våra matvagnar.

Biljettpriser
Vi startar försäljningen med en julspecial! Den 8e december 14:00 släpps biljetterna och under hela december månad kan du få biljetterna till det förmånliga priset 284 kr (inkl. service avgift) – så var redo vid tangenterna. Den 1 januari går priset upp till 324 kr (inkl. service avgift) och därefter ökar priset månadsvis fram till mars.
Säkra din biljett redan under december till evenemangets lägsta pris!

OBS!
Gruppbiljetter för 4 personer eller fler säljs till specialpris via Ticketmaster Contact Center på telefon nummer 0771 - 70 70 70. Grupper mellan 4-9 personer får 15% rabatt och grupper 10+ personer får 25% rabatt.

Startpaket och merchandise delas ut när du checkar in på PrePickUp, antingen dagen före evenemanget eller på samma dag. Om du väljer att hämta ut startpaketet på samma dag som evenemanget, rekommenderar vi att du kommer i god tid. Det uppstår troligtvis köbildning och du vill ju inte missa din starttid!

Vad ingår i priset?
• En äkta t-shirten från Gung-Ho!
• Ditt startnummer och ett armband med din starttid
• En äkta bandana från Gung-Ho!


www.gungho.se

Datum / Tid

lördag, 19 maj 2018 kl: 10:00

Plats

Stockholm, Gärdets Sportfält

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

0kr - 479kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad