kl: 10:00

Gung-Ho!

Gärdets SportfältDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Gung-Ho! - världens mest uppblåsta hinderbana - nu kommer den till Sverige!

10 UPPBLÅSTA, JÄTTESTORA HINDER bildar ramen för ett 5 km långt festligt lopp – häng på!
Gung-Ho! når Sverige för första gången på lördagen den 19 maj 2018!

GUNG-HO! är en rolig och social utmaning utan tidtagning och med bra musik. Alla kan delta! Det handlar nämligen inte om att springa fort, man ska bara ha så roligt som möjligt. Ta tag i vännerna, partnern, kollegorna eller familjen och hoppa in i nöjet.

Tävlingen drar igång kl. 10.00. Då kommer 250 personer att skickas iväg var 15:de minut. Men kom och häng på vår festplats som öppnar klockan 09.00! Där ser vi till att du kommer i stämning med skön musik och bra vibbar. På festplatsen kan du umgås med andra, delta i roliga aktiviteter samt köpa god mat och dryck från våra matvagnar.

Biljettpriser
Vi startar försäljningen med en julspecial! Den 8e december 14:00 släpps biljetterna och under hela december månad kan du få biljetterna till det förmånliga priset 284 kr (inkl. service avgift) – så var redo vid tangenterna. Den 1 januari går priset upp till 324 kr (inkl. service avgift) och därefter ökar priset månadsvis fram till mars.
Säkra din biljett redan under december till evenemangets lägsta pris!

OBS!
Gruppbiljetter för 4 personer eller fler säljs till specialpris via Ticketmaster Contact Center på telefon nummer 0771 - 70 70 70. Grupper mellan 4-9 personer får 15% rabatt och grupper 10+ personer får 25% rabatt.

Startpaket och merchandise delas ut när du checkar in på PrePickUp, antingen dagen före evenemanget eller på samma dag. Om du väljer att hämta ut startpaketet på samma dag som evenemanget, rekommenderar vi att du kommer i god tid. Det uppstår troligtvis köbildning och du vill ju inte missa din starttid!

Vad ingår i priset?
• En äkta t-shirten från Gung-Ho!
• Ditt startnummer och ett armband med din starttid
• En äkta bandana från Gung-Ho!


www.gungho.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-05-19 10:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Sandhamnsgatan 80


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Fler evenemang i Stockholm du inte bör missa:

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Idag Släpps 6000 Extra Helgbiljetter Till Robert Gustafssons Humorshow På Rondo I Göteborg!
PRESS
23 maj
kl: 18:10

Idag Släpps 6000 Extra Helgbiljetter Till Robert Gustafssons Humorshow På Rondo I Göteborg!

Efter den stora biljettrusningen till Rolandz på Rondo har vi satt in sju extraföreställningar i höst. Äntligen kan ännu fler få möjligheten att se humorshowen när ytterligare 6000 biljetter släpps idag! I höst är Robert Gustafsson, en av våra främsta komiker och skådespelare, tillbaka på Rondo med en helt ny show. Tillsammans med kult-bandet Rolandz, tar han med oss på en...

Bild på Hästpojken Följer Upp Hyllat Album Med Sverigeturné
PRESS
23 maj
kl: 15:20

Hästpojken Följer Upp Hyllat Album Med Sverigeturné

I april släpptes Hästpojkens nya album Hästpojken är död. Det följdes av två utsålda releasekonserter på Stora Teatern i Göteborg och Debaser Strand i Stockholm. Nu presenteras en längre Sverigeturné. Hästpojken bildades ur resterna av ikoniska Göteborgsbanden Broder Daniel och Bad Cash Quartet. I år fyller de tio år och är med sina träffsäkra texter och drivna i musik idag...

Bild på Äntligen Är Den Här - Säsongen 2018/2019 På Malmö Stadsteater!
PRESS
23 maj
kl: 13:20

Äntligen Är Den Här - Säsongen 2018/2019 På Malmö Stadsteater!

Malmö Stadsteaters kommande repertoar är en rik blandning av musikdramatik, klassiker, nyskriven europeisk dramatik och unika samarbeten.  Vi berättar historien om en av Sveriges största artister och jazzsångerskor genom tiderna - Monica Zetterlund. I den nyskrivna pjäsen Monicas vals av Klas Abrahamsson och med den danske saxofonisten Benjamin Koppel i spetsen för en fyra man stark...

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter