Menu

The Deslondes (US)

Stockholm

Geronimos Fgt
fredag, 25 september 2015 kl:20:00

THE DESLONDES kommer till Geronimo's FGT!


Har du 20 skäl till att älska år 2015? Klart du har. Tidningen Rolling Stone hade det definitivt när de tittade i spåkulan och upplyste om vilka artister vi borde hålla alldeles extra koll på under det här året.


På översta placeringen: The Deslondes! Ett albumdebuterande gäng av sliriga New Orleans-pajsare som behövde endast några sekunder av sin "The real deal"-video på Youtube-kanalen Meet&Three för att vi skulle falla som furor och bli alldeles knäsvaga över vetskapen att de är på väg till Sverige!


Egentligen räcker det med att de räknar upp sina influenser för att det ska vattnas i munnen på oss med smak för den amerikanska södern. â??A swampy clapboard shuffle that burns with southern soulâ? som Rolling Stone skrev, eller som det låter när bandet självt får sammanfatta - med skivbolagsnamn (tidiga Stax, Sun, Atlantic och Mississippi), artister (Woody Guthrie, Hank Williams, Townes van Zandt, Blaze Foley och John Prine, The Band och Allen Touissant) och andra inflytelserika personer (Alan Lomax).


Ja, ni fattar. De är så självskrivet välkomna på Geronimo's FGT att det inte ens behöver påpekas. Det samma gäller er! Lönefredagen den 25 september! Köp biljett i tid!

Datum / Tid

fredag, 25 september 2015 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Geronimos Fgt

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad