Menu

IMPERIAL STATE ELECTRIC - GERONIMOS FGT 1 ÅR

Stockholm

Geronimos Fgt
fredag, 4 mars 2016 kl:22:30

LYSTRING! Den 28 februari förra året slog vi upp portarna på Stora Nygatan 5 i Gamla Stan. Med andra ord har vi uppbådat Fucking Good Times i snart ett heeelt år! Ett helt fantastiskt år! Den 4e mars vankas det stort 1-årsjubileum hos oss med inga mindre än IMPERIAL STATE ELECTRIC på scen! Nicke Andersson, Calle Schewen, Martina Myrsell, Stephanie Winter och Mulle Livsgnist mfl väljer musiken innan och efter konserten. 2016 BRING IT!


IMPERIAL STATE ELECTRIC


Hur hanterar en av de senaste 25 årens största svenska rockikoner skyhöga förväntningar på det nya bandet? Genom att motsvara dem. Det var vägen Nicke Andersson valde när han tillsammans med Dolph De Borst, Tobias Egge och Tomas Eriksson startade Imperial State Electric och inledde en ny era av svensk rock.


I en tid då intensitet och kraft får ge vika för att allt ska låta välsvarvat står Imperial State Electric längst fram i protesttåget. De tänker inte kompromissa, de ska lyckas göra både och. Rock’n’roll ska få blodet att koka, det ska betyda något, annars är den ingenting värd. Med de tankarna som ledstjärna tar bandet oss i handen och visar vägen, de leder oss in i framtiden genom att titta på historien.

Datum / Tid

fredag, 4 mars 2016 kl: 22:30

Plats

Stockholm, Geronimos Fgt

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad