Menu

Björn Skifs - Lite nu och då

Stockholm

Göta Lejon
onsdag, 9 november 2016 kl:19:30

Ta chansen att se en mycket personlig och annorlunda storsuccé: Björn Skifs – lite nu och då – på Göta Lejon. Varje show bjuder på oväntade överraskningar, finstämda sånger, mycket skratt och en fantastisk stämning. Inte minst när hela publiken står upp medan Björn och bandet öser på för fullt.

Med endast några få föreställningar per månad är detta verkligt exklusiva tillfällen för alla Skifs-älskare. Då ingen månad blir den andra lik är det lätt hänt att man blir nyfiken på vad som händer nästa gång…

…och då är det tur att man hittar Björn Skifs lite nu och då på Göta Lejon.

Expressen ger 4 getingar och skriver: HÖSTENS ROLIGASTE FÖRESTÄLLNING, SHOWEN ÖVERRASKADE ALLA – ÄVEN SKIFS SJÄLV, INGEN KVÄLL KOMMER ATT VARA DEN ANDRA LIK. HÄR KAN ALLT HÄNDA. STÖRSTA ÖVERRASKNINGEN ÄR ATT DET BLIR SÅ ROLIGT.”, PUBLIKEN SJUNGER SPONTAN ALLSÅNG., ”TVÅ MYCKET UNDERHÅLLANDE TIMMAR.”

Aftonbladet ger 4 plus och skriver: ”INTIMT OCH FINT”, “EN SHOW JAG GÄRNA SER IGEN”, ”KÄNNS SOM ATT KOMMA TILL NÅGONS VARDAGSRUM”, MYCKET BRA LJUD, INTIM STÄMNING, FIN SCENOGRAFI. PÅ SCEN TRÄLÅDOR I OLIKA STORLEK SOM DÖLJER HEMLIGHETER, ”HOOKED ON A FELING GÖR SKIFS OCH HANS MUNTRA MUSIKANTER A CAPPELLA OCH DET ARRANGEMANGET ÄR FEMPLUS.”



Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid

onsdag, 9 november 2016 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

595kr - 745kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad