Menu

Brolle i showen om Elvis, Cash and The Killer

Stockholm

Göta Lejon
lördag, 30 september 2017 kl:17:30

”Elvis, Cash & The Killer” med Brolle i huvudrollen är en 90 min fartfylld nyskriven show med det bästa inom musik och underhållande skådespeleri. Brolle tolkar Elvis Presley, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis på sitt mycket personliga sätt.

Det är 90 minuter sprängfyllda av rock, pop, gospel, sång, humor och historier när han med stor ensemble och band tar oss med på en mäktig musikhistorisk resa genom 1950-, 60- och 70-talet. Det är spännande, roligt och framför allt massor av ös!

Förra gången Brolle gjorde succé på Göta Lejon som Buddy Holly färdades ryktet snabbt. Biljetterna gick åt och många fick vänta länge. Se till att säkra dina biljetter redan idag till höstens häftigaste upplevelse. Om du gillar ljudet av rockens rötter kommer du älska Brolle i showen om Elvis, Cash & The Killer!

”Elvis, Cash & The Killer” spelas höst & vinter 2017 på Göta Lejon i Stockholm.

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid

lördag, 30 september 2017 kl: 17:30

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

595kr - 795kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad