kl: 18:30

Brolle i showen om Elvis, Cash and The Killer

Göta Lejon


BILJETTER / MER INFORMATION


”Elvis, Cash & The Killer” med Brolle i huvudrollen är en 90 min fartfylld nyskriven show med det bästa inom musik och underhållande skådespeleri. Brolle tolkar Elvis Presley, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis på sitt mycket personliga sätt.

Det är 90 minuter sprängfyllda av rock, pop, gospel, sång, humor och historier när han med stor ensemble och band tar oss med på en mäktig musikhistorisk resa genom 1950-, 60- och 70-talet. Det är spännande, roligt och framför allt massor av ös!

Förra gången Brolle gjorde succé på Göta Lejon som Buddy Holly färdades ryktet snabbt. Biljetterna gick åt och många fick vänta länge. Se till att säkra dina biljetter redan idag till höstens häftigaste upplevelse. Om du gillar ljudet av rockens rötter kommer du älska Brolle i showen om Elvis, Cash & The Killer!

”Elvis, Cash & The Killer” spelas höst & vinter 2017 på Göta Lejon i Stockholm.

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-11-03 18:30


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Götgatan 55


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

595kr - 795kr


Kort länk hit:Elvis

Elvis, That's All Right Mama på Spotify

I Love Rock'n'Roll, Vol. 2 (Greatest Hits)

That's All Right Mama

Elvis, Hound Dog på Spotify

I Love Rock'n'Roll, Vol. 2 (Greatest Hits)

Hound Dog

Elvis, Heartbreak Hotel på Spotify

I Love Rock'n'Roll, Vol. 2 (Greatest Hits)

Heartbreak HotelBROLLE

BROLLE, Det är hon på Spotify

Ett hjärta som glöder, som en gång brann

Det är hon

BROLLE, Jag Är Född I En Liten By (I Ett Av Världens Hörn) på Spotify

Best Of

Jag Är Född I En Liten By (I Ett Av Världens Hörn)

BROLLE, The King på Spotify

The King

The King

Brolle, tidigare Brolle Jr, artistnamn för Kjell Junior Wallmark, född 10 november 1981 i Inbyn utanför Boden, är en svensk musiker. Eftersom hans far också heter Kjell, började hans äldre systrar kalla honom för Lillebror vilket så småningom utvecklades till Brolle Jr. Sedan dess har han hetat det, även i skolan. Numera kallar han sig enbart för Brolle i musiksammanhang.


Han upptäcktes i Kanal 5:s talangjakt Popstars 2001 och släppte därefter debutsingeln Playing with fire. År 2002 blev han utsedd till "Årets norrbottning" för att ha satt hemkommunen på kartan. Dessutom nominerades han till det en Grammis i tre kategorier, "Årets nykomling", "Årets pop/rock manlig" och "Årets låt”, samt till flera andra priser, bland andra Rockbjörnen, NRJ Awards och Swedish Hit Music Award. Brolle gick på Naturbruksgymnasiet i Kalix, på jakt- och naturguideprogrammet.


Under uppväxten spelade Brolle biljard och det var i biljardhallen som musikintresset tog fart. Han hade spelningar på olika klubbar och auktioner i Norrland och sjöng ofta Elvis-, Cornelis Vreeswijk- och Dan Andersson-sånger.


Under 2008 deltog Brolle i TV4:s program Körslaget med en kör från Boden. Brolles lag slutade på andra plats i tävlingen.


Under hösten 2008 medverkade Brolle i musikalen Footloose på Wallmans Intiman i Stockholm. Han tog över rollen som "badboy" Tommy efter Måns Zelmerlöw. Våren 2009 spelade han Buddy Holly i The Buddy Holly Musical på Göta Lejon i Stockholm och på sommaren turnerade han med Diggiloo-turnén.


Under hösten 2010 deltog Brolle i showen "Ladies Night" på 18 platser i Sverige. Han deltog också i julshowen "On Stage". Brolle valdes av tidningen "Veckorevyn" till "Sveriges sexigaste man 2010".


År 2011 deltog han i Melodifestivalen med låten "7 Days and 7 Nights", där han gick vidare till final. Han kom på sista plats, med totalt 29 poäng.
Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Välkommen Till Årets Rysligaste Pressvisning
PRESS
13 okt
kl: 09:40

Välkommen Till Årets Rysligaste Pressvisning

Den 25 oktober kl. 15.30 bjuder vi in dig till en unik pressvisning av Halloween på Gröna Lund. För första gången i tivolits historia öppnas grindarna till ett storslaget Halloweenfirande, där du får uppleva magiska miljöer, underhållning på scenerna, läskiga skräckhus och magpirrande attraktioner.

Halloween på Gröna Lund har något för alla, såväl skräckälskare som höstlovssugna barnfamiljer, där Lilla Området bjuder på en mysig höstkänsla med vänliga häxor, pumpor, en busig barnföreställning och ett spökmysigt Pettson o Findus-hus. På Stora Området hittar man häftiga Halloween-miljöer, en eldshow på Stora Scen, en zombiezon och fyra skräckhus. På pressvisningen kommer du att få uppleva det bästa från Halloween på Gröna Lund under två timmar, där vi även bjuder på mat från vårt Dia de los Muertos-område. Kvällen avslutas kl. 17.45 framför Stora Scen, där Burnt Out Punks bjuder på highlights från sin eldshow.


Var: Gröna Lundsteatern (till höger om Stora Entrén)
När: 25 oktober kl. 15.30
Vad: Halloween på Gröna Lund
Mat: Vi bjuder på mat från vårt Dia de los Muertos-område

På Lilla Området
Träffa häxan vid hennes stora kittel
Upplev barnföreställningen "Jakten på det perfekta buset"
Åk Hä... Klicka för att läsa mer

Bild på Nina Persson, Thomas Öberg, Kristin Amparo Och Moto Boy I Malmö Stadsteaters Och Medborgarbandets
PRESS
12 okt
kl: 14:30

Nina Persson, Thomas Öberg, Kristin Amparo Och Moto Boy I Malmö Stadsteaters Och Medborgarbandets "vinnaren Tar Allt".

Den 9 mars 2018 är det urpremiär för Medborgarbandets och Malmö Stadsteaters allkonstverk Vinnaren tar allt på Hipp i Malmö, i regi av Hugo Hansén. Inspirationen till detta nusvenska spektakel om demokrati och medborgarskap kommer från legendariska The Citizens Band i New York. På scen står ett kreativt kollektiv om 20 individer och däribland artisterna Nina Persson (The Cardigans), Thomas Öberg (Bob hund), Kristin Amparo och Moto Boy. Dessutom blir det ett hav av gästartister från olika delar av den svenska musikscenen, som presenteras närmare premiären.Biljetterna släpps 21 oktober och dagen till ära bemannar Nina Persson och Thomas Öberg biljettkassan på Hipp.

Medborgarbandet är en ny rörelse som vill få människor, särskilt unga, att prata mer om demokrati, vad det innebär att vara medborgare och vikten av att bry sig om vårt samhälle. Att se att genom deltagande, kultur och gemenskap kan vi förändra samhället. Initiativet till rörelsen kommer från artisten Nina Persson och projektledaren Gudrun Hauksdottir.

- Vi vill ge våra unga, Sveriges nya väljare, framtidstro. Vi vill ge dem styrka att påverka nu och vilja vara medskapare till sin egen framtid, säger Nina Persson.

Vinnaren tar allt är ett unikt samarbete mellan Medborgarbandet och Malmö Stadsteater och ett allkonstverk i utsvängd kostym med medborgarskapet i zenit. På scen står ett stort kollektiv av kreatörer, förutom Nina Persson sjä... Klicka för att läsa mer

Bild på Kalle Bengtsson - Vinnare I Årets Konditor 2017
PRESS
13 okt
kl: 18:30

Kalle Bengtsson - Vinnare I Årets Konditor 2017

Kalle Bengtsson från Göteborg kammade idag hem titeln Årets Konditor, tillika Svensk Mästare för professionella konditorer i den prestigefyllda tävlingen Årets Konditor 2017 som avgjordes på Bak- & Chokladfestivalen. Tävlingen bestod av tre delmoment där Kalle tolkade årets tema - natur - på ett sagolikt sätt, bland annat med tårtan Insjön som dekorerades av en trollslända i socker. Grattis Kalle!

Under två intensiva dagar har landets främsta konditorer visat på stor kreativitet i ett högt tempo inför en entusiastisk publik. Tävlingen bestod av tre delmoment; en tårta med minst tre våningar, tre sorter petit fourer och ett hemligt moment. Juryn imponerades av finalisternas fantasifulla och naturinspirerade bakverk som höll hög kvalitet och bestod av nyskapande smakkombinationer som samspelade väl med varandra.

Årets tema - natur - gick som en röd tråd genom de innovativa bakverken. Kallesvinnartårta Insjön hade en granolabotten fylld med vanilj- och blåbärsbavaroise, blåbär- och flädergelé samt citronkräm med brynt smör. Tårtdekorationen som bestod av en trollslända i socker visade att naturen kan växa och frodas i ett tävlingskonditori. Kalles tre olika petit fourer visade på stor innovation vad gällde både smak och utseende. Smakkombinationerna i bland annat Svamp; fylld med citron och brynt smörkräm, doppad i citronjuice och vit choklad visade på ett otroligt välbalanserat hantverk. Det avslutande hemliga momentet gick ... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter