Menu

Konsertversion av Jesus Christ Superstar - med Ola Salo

Stockholm

Göta Lejon
lördag, 16 september 2017 kl:20:30

OLA SALO I KONSERTVERSION AV JESUS CHRIST SUPERSTAR!

Missa inte chansen att uppleva Ola Salo sjunga sin paradroll som Jesus från Jesus Christ Superstar. Detta är en unik konsertversion som fokuserar på de kända låtarna utan de stora scenerierna och skådespeleriet. På Göta Lejons scen får Ola även sällskap en kör och ytterligare sångare som gestaltar övriga roller. Allt uppbackat av ett 14-mannaband som ser till att denna rockopera svänger precis som den ska.

Konsertversionen spelas bara ett begränsat antal tillfällen under september månad. Såg du Ola när musikalen spelades på Göta Lejon? Välkommen tillbaka för att återuppleva dramatiken. Har du inte hört Ola som Jesus live? Då är detta ett måste!

Föreställningens längd ca 90 minuter. Ingen paus.

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid

lördag, 16 september 2017 kl: 20:30

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Musikal

Kostnad

395kr - 595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad