Menu

Brolle i showen - Elvis, Cash, The Killer & me

Stockholm

Göta Lejon
fredag, 13 oktober 2017 kl:21:00

Se Brolle i ”Elvis, Cash, The Killer and me”, en 90 min fartfylld show med det bästa inom musik och underhållande skådespeleri.

Det har snart gått 10 år sedan Brolle sålde slut Göta Lejon med supersuccén ” The Buddy Holly Musical”. I höst är han tillbaka på Göta Lejon i en ny specialskriven rock’n rollshow.

”Elvis, Cash, The Killer & me” tar ett nytt grepp på rock’n roll och utgår från Brolles relation till sina egna idoler som haft störst inverkan på hans karriär. Det blir en show som även återspeglar delar av Elvis Presleys, Johnny Cash’s och Jerry Lee Lewis’s turbulenta liv och karriärer.

Tretton musiker och artister med Brolle i spetsen tar oss med på denna musikaliska resa genom 50-, 60- och 70-talen. Det blir rock, pop, gospel, sång, humor och anektdoter i ett rasande tempo.

– Det ska bli superroligt att få uppträdda med den musik som ligger mig varmast om hjärtat och som betytt mest för mig genom livet. Det kommer bli en känslostark show. Förhoppningsvis känner publiken det och jag hoppas att vi återigen kan bjuda Göta Lejon på publikdans precis som vi gjorde med Buddy Holly-föreställningen när jag var här senast, säger Brolle.

”Elvis, Cash, The Killer & me” har premiär på Göta Lejon 9 september 2017.


Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid

fredag, 13 oktober 2017 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

595kr - 795kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad