Menu

Konsertversion av Evita - med Malena Ernman

Stockholm

Göta Lejon
söndag, 8 oktober 2017 kl:15:00

MALENA ERNMAN I KONSERTVERSION AV EVITA PÅ GÖTA LEJON!

Nu intar en av landets mest älskade operasångerskor Göta Lejons scen. Under tre exklusiva tillfällen i oktober sjunger Malena Ernman rollen som Evita ur musikalen med samma namn. Det är en kraftfull men avskalad konsertversion som bjuder på allt från klassiker som Gråt inte mer Argentina till het tango.

Ta chansen att se Malena och ensemblen ta sig an Andrew Lloyd Webber och Tim Rice låtskatt om Evita Perons mytomspunna livsöde i Argentina. Det spelar ingen roll om du är operanörd, Malena-fan eller musikalälskare. Med stor orkester och kör blir liveupplevelsen i Göta Lejons intima salong alltid något utöver det vanliga.

Föreställningens längd ca 90 minuter. Ingen paus.

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid

söndag, 8 oktober 2017 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Musikal

Kostnad

395kr - 595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad