Menu

Brolle i showen om Elvis, Cash and The Killer

Stockholm

Göta Lejon
lördag, 27 januari 2018 kl:15:00

Storsuccé för Brolles nyskrivna show!

Brolle med stor ensemble och band tar oss med på en 90 minuter lång föreställning sprängfylld av rock, pop, gospel, sång, humor och historier om de tre ikonerna Elvis, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis (aka The Killer). Det är en musikalisk resa genom 1950-, 60- och 70-talet och det är spännande, roligt och framför allt massor med ös!

Brolle möts med jubel och stående ovationer när han tolkar Elvis Presley, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis på sitt mycket personliga sätt. Både press och publik hyllar Brolle i den nyskrivna showen på Göta Lejon.

Förra gången Brolle gjorde succé på Göta Lejon som Buddy Holly färdades ryktet snabbt. Biljetterna gick åt och många fick vänta länge. Se till att säkra dina biljetter redan idag till hösten och vårens häftigaste upplevelse. Om du gillar ljudet av rockens rötter kommer du att älska Brolle i showen om Elvis, Cash and The Killer.

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid

lördag, 27 januari 2018 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

595kr - 795kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad